Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/matrecep/public_html/gamingprylar.nu/wp-content/themes/atelier/functions.php on line 73
7 Bästa Gamingstolarna Testade 2019 | Gamingprylar.nu

Bästa Gamingstolarna

Bästa Gamingstolarna
december 21, 2018 caspar

Att välja den bästa gamingstolen för din kropp och livsstil är faktiskt ännu viktigare än du förmodligen har föreställt dig. En robust gamingstol kommer inte bara att stödja ryggen och hålla dig fri från ryggsmärta, men hjälper dig fokusera vilket resulterar i hur bra du spelar. Om du inte tänker på smärtan i dina axlar, är du mycket mer sannolikt att kunna fokusera uteslutande på att skjuta ner dina rivaler i Apex Legends eller vinna rundan i Counter-Strike Global Offensive.

Så vad ska du leta efter när du börjar din strävan att hitta den bästa gamingstolen? Det viktigaste inslaget är hur mycket du kan justera sättet. Du ska kunna ställa in stolens lutning och höjd men även armbågsstödet. Designen är även den en viktig aspekt, så tänk på vilken miljö stolen ska passa in i. Slutligen är hållbarhet viktig, så det är också viktigt att välja en stol tillverkad av robusta material med en genomtänkt industriell design.

Snabbt svar: 7 Bästa Gamingstolarna 2019 testade

  1. DXRacer FORMULA Chair
  2. Arozzi Torretta Grey
  3. DXRacer RACING Chair R0-NW
  4. Mission SG RGC 3.0 Gaming Chair Black
  5. DXRacer TANK Chair T29-N
  6. DXRacer IRON Chair I166-N
  7. DXRacer SENTINEL Chair S28-N

 

1. DXRacer Formula Chair

 

DXRacer FORMULA Chair F08-NR

 

 

DXRacer Formula är en riktigt bekväm gamingstol av högsta kvalité och blev testvinnare i detta test. Denna stol får dig att sitta bättre, arbeta hårdare och spela längre utan att känna dig trött i kroppen. DX Racer Formula erbjuder stöd för hela ryggen och du får även med en svank/ryggkudde för extra support för längdryggen. Justera stolen fritt efter dina önskemål och hitta den optimala arbetsställningen som passar dig.

 

1. Arozzi Torretta

Arozzi Torretta Grey

 

Arozzi är ett svenskt företag som konstruerar riktigt bra gamingstolar. Arozzi Torretta kombinerar en ergonomisk design med ett riktigt bra pris. Gamingstolen passar perfekt till både långa spelsessioner som vardagligt kontorsarbete. Stolen i sig är väldigt lätt och enkel att flyta runt, justerbara armstöd, sitthöjd och lutning.

 

3. DXRacer Racing Chair

 

DXRacer RACING Chair R0-NW

 

DXRacer Racing Chair är en härligt ergonomiskt konstruerad gamingstol med ett högre ryggstöd än den liknande Formula-serien. Denna gamingstol passar alltså längre personer bättre än DXRacer Formula stolar. Du kan självklart justera höjden, ryggstödet och armstöden för att optimera stolen till dina krav.

 

4. Mission SG RGC 3.0 Gaming Chair Black

Mission SG RGC 3.0 - Black

 

Mission SG RGC 3.0 är en rymlig och bekväm gamingstol som passar både för längre spelsessioner som längre kontorssessioner. Rygg och armstöd är lätta att justera för en bra ergonomisk sittställning. Stolens design är racinginspirerad vilket gör att den smälter snyggt in i gamingrummet.

5. DXRacer Tank Chair

 

DXRacer TANK Chair T29-N

 

DXRacer’s stolar är välkända runt den stora eSport-scenen och många Esport-atleter använder just dessa gamingstolar. DXRacer Tank serie fokuserar på komfort och ergonomi, modellen är utrustad med stålram, en stark aluminiumbas, 4-dimensionella armstöd, högt ryggstöd och ett extra brett sittutrymme.

 

6. DXRacer Iron Chair

 

DXRacer IRON Chair I166-N

 

DXRacer Iron Chair är en rymlig stol med mycket sittyta. Denna sköna gamingstol har flera inställningsmöjligheter så att du kan sitta perfekt under hela dagen. DXRacer Iron har stöd för hela ryggen samt en medföljande svank- och ryggkudde i matchande färg för att ge din ländrygg extra support.

 

7. DXRacer Sentinel Chair

 

DXRacer SENTINEL Chair S28-N

 

DXRacer Sentinel Chair erbjuder en unik sittplatsupplevelse samtidigt som den hittat en perfekt balans mellan ergonomi och komfort. Materialet som använts i stolen är extra slitstarkt för att stolen ska hålla i flera flera år, sittkudden är vadderad med kallt skum för att du ska sitta bekvämt i flera timmar.

Så väljer du den bästa gamingstolen för dig

För att hitta en gamingstol som fungerar för just dig är det viktigt att kolla på stolens konstruktion. Är du en lite längre person är det bra om du fokuserar på stolar med högre ryggstöd. Kolla även att det går att justera armstöden.

För att hitta den bästa stolen för just din kropp finns det dock endast ett sätt att göra – att testa stolen.

Så valde vi ut de bästa gamingstolarna 2019

För att sortera ut de allra bästa stolarna för gaming har vi läst igenom recensioner och tester där man jämfört stolarna med varandra. Vi har även samlat ihop användarnas åsikter kring sina köp från diverse spelforum.

Kriterier som pris, komfort, material och byggkonstruktion har varit extra viktiga i beslutsfattandet och har legat som grund för listan vi tagit fram med produkter.

Vanliga frågor och svar

Fråga: Kommer en gamingstol förbättra min prestation?
Svar: Stolen i sig kommer inte direkt påverka din prestation i respektive spel. Däremot har en riktigt skön och ergonomisk stol påverkan på din kropp, och genom att ta hand om din kropp och ditt sinne kommer du förbättra ditt spelande. 

Fråga: Hur vet jag vilken gamingstol som kommer passa mig bäst?
Svar: Detta skiljer sig beroende på din kroppstorlek och blir därmed omöjligt att svara på. Vi rekommenderar dig att pröva stolen samt alla inställningar och funktioner för att se att stolen passar just dig.